PSG odustao od Neymara i okrenuo se Griezmannu
Foto: EPA

Griezmann prva opcija

PSG odustao od Neymara i okrenuo se Griezmannu

Midhat Šljivak

Nakon što je već postalo izvjesno da PSG neće uspjeti da dovede brazilsku zvijezdu Neymara iz Barcelone, francuski prvak se okrenuo dovođenju napadača Atletica Antoinea Griezmanna.

Francuz već nekoliko sezona igra zaista vrhunski fudbal, a iako ga se povezuje s najvećim evropskim klubovima, on i dalje nosi dres madridskog Atletica.

Ipak, PSG je optimističan kada je u pitanju dovođenje Griezmanna. Navodno su spremili ponudu koja se ne odbija i on je postao prva meta Parižana.

I ove sezone Griezmann igra odlično u dresu Jorgandžija. Postigao je šest pogodaka uz tri asistencije u 11 odigranih utakmica za ekipu s Vicente Calderona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi