PSG otpisao Thiaga Silvu, već se zna gdje ide?

Slijedi li povratak u Milan?

PSG otpisao Thiaga Silvu, već se zna gdje ide?

Edmir Škorić

Francuski prvak nema namjeru da produži saradnju s Thiagom Silvom.

Iskusni stoper će u septembru napuniti 36 godina, ali unatoč dobrim partijama i ove sezone, PSG nema namjeru da ga zadrži.

Sada je vrijeme da brazilski defantivac krene nazad u svoju drugu kuću - Milan. On je 2012. godine u paketu sa Zlatanom Ibrahimovićem stigao u Pariz, a sada bismo ih obojicu mogli gledati zajedno na San Siru.

Silva će na ljeto biti dostupan Milanu kao slobodan igrač, a svojim iskustvom i znanjem mogao bi da bude od velike pomoći Rossonerima, zajedno sa nekoliko godina starijim Ibrahimovićem.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Osim Milana, TS ima ponude i iz rodnog Brazila, no jasno je da bi sam radije volio da odigra još barem jednu sezonu na visokom nivou. Sada ostaje da Milan postigne dogovor s igračem.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti