PSG-ov golman priželjkuje dolazak Beckhama

PSG-ov golman priželjkuje dolazak Beckhama

Edmir Škorić

Golman francuskog PSG-a Salvatore Sirigu kaže kako bi bio oduševljen da za suigrača ima englesku legendu Davida Beckhama, trenutno nogometaša LA Galaxyja.

Beckham se u nekoliko navrata spominjao kao pojačanje bogatog kluba iz francuske prijestonice.

"Fasciniran sam mogućnošću da bi nam se mogao pridružiti Beckham. Još uvijek je dobar igrač, bez obzira na njegovu dob", rekao je Sirigu, dodavši:

"Imao sam priliku igrati protiv njeka kada je bio u Milanu. Igrač je koji bi mogao promijeniti sliku kluba. Beckhamov dolazak bio bi jako važan za naš klub".

Sirigu je ljetos došao iz Palerma u PSG i zasad je jako zadovoljan. "Moj dosadašnji boravak u Parizu procijenio bi pozitivnom ocjenom. Igramo dobro i uvijek moramo dati sve od sebe. Igrali smo svega 15-ak utakmica, no moramo ostati usredotočeni".

PSG ovog vikenda gostuje Ajacciu koji ima sedam bodova i nalazi se u opasnoj zoni. Parižani su sa 20 bodova trenutno vodeći u Le Chamionnatu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.