PSG-ova "jedinica" ponuđena Liverpoolu

Kevin Trapp već u januaru mijenja sredinu

PSG-ova "jedinica" ponuđena Liverpoolu

Menadžer "nepodobnog" golmana Paris Saint-Germaina Kevina Trappa je "otvorio vrata" njegovom transferu na Anfield, prenose britanski mediji.

Njemački golman je upisao 60 ligaških nastupa u dresu PSG-a, od kada je 2015. godine stigao na Park prinčeva. Ipak, već neko vrijeme se špekuliše da će Trapp u novoj godini imati i novi klub.

Alphonse Areola se uspio izboriti za status prvog golmana u ekipi Unaija Emeryja, a Trapp je nedavno već nagovijestio transfer na Anfield kada je opisao Liverpool kao fantastičan klub.

Na pitanje o Trappovom potencijalnom transferu u Liverpool, njegov menadžer Jorg Neubauer je kratko odogovorio: "Ako na zimu bude postojala šansa, Kevin bi želio napustiti Pariz".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Simon Mignolet i Loris Karius se i dalje muče sa formom, a francuski Le 10 Sport tvrdi da bi Klopp bio izuzetno zadovoljan ukoliko bi Trapp zaista stigao na Anfield.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti