PSG plaća 63 miliona za Cavanija, Ibra odlazi iz kluba?

Francuski mediji tvrde

PSG plaća 63 miliona za Cavanija, Ibra odlazi iz kluba?

Midhat Šljivak

Francuski mediji, donijeli su informaciju kako je PSG spreman platiti 63 miliona eura Napoliju za napadača Edinsona Cavanija.

Današnja izjava trenera Parižana Laurenta Blanca, da bi volio imati Cavanija u svom timu, izgleda da nije bila slučajna, te je prema navodima francuskih medija PSG pristao da plati Napoliju 63 miliona eura za sjajnog urugvajskog napadača.

Ovu vijest je objavio i španski magazin "AS", a navodno preostaje još da Urugvajac dogovori lične uslove sa PSG-om.

Također, mediji u Francuskoj pišu kako je Zlatan Ibrahimović spreman napustiti klub, jer nije zadovoljan angažovanjem Laurenta Blanca za trenera, a Ibra se povezuje sa prelaskom u Real Madrid, kod Carla Ancelottija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije