PSG ponovo ima problema sa Neymarom

Ne ide im nikako

PSG ponovo ima problema sa Neymarom

E. Čaušević, foto: EPA

Brazilski fudbaler Neymar kao velika zvijezda ljetos je stigao u PSG, ali čini se da nije baš previše zadovoljan kako se prema njemu odnose igrači i navijači kluba, ali i francuska javnost.

Neymar je ponovo napravio probleme PSG-u jer je jasnije iz dana u dan da nije baš previše zadovoljan u Parizu. Sve je počelo prije nekoliko mjeseci nakon sukoba s Edinsonom Cavanijem oko toga ko će izvesti penal, a nastavilo se prošle sedmice kada je Neymar izviždan od navijača PSG-a, jer nije dozvolio Cavaniju da izvede penal i tako sruši rekord Zlatana Ibrahimovića.

PSG je tu utakmicu dobio sa 8:0, a iako je dao čak četiri gola Neymar je na kraju dobio salve zvižduka za Parka Prinčeva. Navodno, brazilski fudbaler je iskazao nezadovoljstvo zbog toga što nije baš dobio status zvijezde u Francuskoj kako je očekivao.

Prema pisanju medija u Francuskoj jedan od najboljih igrača svijeta već se kaje što je napustio Španiju jer je u La Ligi imao veću zaštitu od sudija kada se tiče udaraca od protivničkih igrača. Zbog toga zaista ne bi bilo iznenađenje da nakon samo godinu dana najskuplji igrač svih vremena odluči da napusti PSG.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi