PSG pravi velike probleme Interu oko Icardija

Idealan scenario za Juventus?

PSG pravi velike probleme Interu oko Icardija

Esmer Oštraković

Mauro Icardi je, u trenucima dok se nogomet igrao, imao jako dobru statistiku u dresu PSG-a.

Ipak, u PSG-u su odustali od kupovine Argentinca zbog visoke cijene igrača, a to predstavlja veliki problem za ekipu Intera.

Razlog tome je taj što Inter ne želi da proda Icardija Juventusu koji je spreman da ponudi 70 miliona eura za ovog napadača.

Sada su u Interu spremni da za dosta manje novca pokušaju prodati Icardija PSG-u, a sve kako bi spriječili njegov odlazak u velikog rivala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Još uvijek nije poznao da li će PSG pristati na kupovinu Icardija po sniženoj cijeni, ali ukoliko odustanu, Inter će biti u velikim problemima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti