PSG: Razgovaramo sa Kombouareom

PSG: Razgovaramo sa Kombouareom

A. Beganović
Teme:

Iako su evropski mediji objavili da je PSG otpustio Antoinea Kombouarea iz  pariškog kluba danas su objavili da sa ovim stručnjakom trenutno traju pregovori oko prirode nastavka njihove međusobne saradnje.

''PSG i Antoine Kombouare žele razjasniti da su u pregovorima koji će uskoro biti završeni i koji bi trebali zaštititi interese obje strane'', navodi se u zvaničnom saopštenju PSG-a.

Podsjetimo, pobjedom nad St. Etienneom Kombouare je PSG doveo do jesenjeg naslova, no izgleda da bogate vlasnike pariškog kluba ni to nije zadovoljilo.

Navodno mu zamjeraju ispadanje iz Evropske lige, te neatraktivnu igru, a već duže vrijeme špekuliše se sa imenom njegovog nasljednika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.