PSG se na poseban način odlučio zahvaliti Ibrahimoviću

Jedna tribina Parka Prinčeva nosit će njegovo ime

PSG se na poseban način odlučio zahvaliti Ibrahimoviću

Endin Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović u subotu se oprostio od navijača PSG-a na Parku Prinčeva, te će karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

Ibrahimović je ostavio veliki trag u historiji PSG-a, a u četiri sezone koliko je proveo u ovom klubu, PSG je osvojio četiri titule prvaka Francuske. Šveđanin je odigrao 179 utakmica i postigao je čak 154 gola u dresu PSG-a.

Vlasnik francuske ekipe Nasser Al-Khelaifi objavio je danas da će PSG uraditi još nešto kako bi se zahvalio Zlatanu za sve ono što je uradio za ovaj klub. Naime, jedna tribina na Parku Prinčeva nosit će ime Zlatana Ibrahimovića.

"Imao sam govor na njegovom oproštaju u subotu. Mnogo emocija je bilo da sam zaboravio reći da će jedna tribina na našem Parku Prinčeva nositi ime po Zlatanu Ibrahimoviću. To je najmanje što možemo uraditi za njega", rekao je Al-Khelaifi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ibrahimović je sezonu završio kao najbolji strijelac Ligue 1 sa 38 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti