PSG sprema nevjerovatnu ponudu za Mbappea

Žele ga zadržati

PSG sprema nevjerovatnu ponudu za Mbappea

Samir Mlaćo
PSG ne odustaje od Kyliana Mbappea.

Iako Mbappe na ljeto postaje slobodan i već je u pregovorima sa Real Madridom, Parižani imaju svoju računicu.

Francuski mediji prenose da je PSG spremio dvogodišnji ugovor za Mbappea prema kojem će postati najplaćeniji igrač svijeta.

Ukoliko se ipak odluči za odlazak u Madrid, Mbappe bi dobio najveći ugovor u historiji nogometa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Mbappe je u PSG stigao iz Monaca u ljeto 2017. godine i s Parižanima četiri puta bio prvak Francuske, no sljedeći izazov je Liga prvaka u kojoj je najdalje dogurao do finala gdje ih je 2020. godine porazio minhenski Bayern.

Ove sezone je na 26 utakmica postigao 18 golova i saigračima podijelio 15 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Novinar može pitanje? Ako se još uvijek pregovara sa Realom kako znaš da će imati “najveći” ugovor u historiji. Isto tako kako znate da će biti “najplaceniji” ako ostane kada neznate Plate 90% igrača lol
5 2
Vienner
Novinari izmisljaju i kuhaju najvise njih treba sve objesit i vjesat
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti