PSG sprema novu ponudu za Taarabta

PSG sprema novu ponudu za Taarabta

Paris St Germain je spreman poslati novu ponudu Queens Park Rangersu za Adela Taarabta, iako je klub poručio da on nije na prodaju.

QPR je odbio ponudu PSG-a od devet miliona funti za Taarabta, te su poručili francuskom klubu da će 20-godišnji veznjak i naredne sezone boraviti na Loftus Roadu.

Ipak, Parižani ne odustaju i prema pisanju francuskih medija spremaju novu ponudu tešku jedanaest miliona funti.

"Želim ići u Pariz. Ako se ne riješi ovaj vikend, bit će isključena mogućnost prelaska tamo", rekao je Taarabt, dodavši:

"Moji saigrači se vraćaju treningu sutra, a ja sam još uvijek pod ugovorom. Moram poštovati momčad. Kapiten sam i nastavit ću pripreme sa klubom".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.