PSG sprema veliko pojačanje
Foto: EPA

Carrasco na meti Parižana

PSG sprema veliko pojačanje

Edmir Škorić

PSG planira i u budućnosti dovoditi velike zvijezde, a na redu su Belgijanci.

Parižani su ostali bez Zlatana Ibrahimovića prošlog ljeta, ali spremaju se za novo veliko ime u napadu. 

Možda Romelu Lukaku (još uvijek) nije taj kalibar, no definitivno je napadač kojeg bi svaki navijač Parižana poželio u klubu.

AS tvrdi da je PSG ozbiljno zainteresovan za Lukakua, ali da on nije jedini Belgijanac kojeg na Parku prinčeva žele. Naime, bogati vlasnici pariškog kluba namjeravaju da dovedu Yannicka Carrasca.

Omaleni krilni nogometaš Atletico Madrida je naprosto eksplodirao ove sezone i njegova vrijednost procjenuje se na 100 miliona eura. Postoje neke teorije da bi PSG pustio Edinsona Cavanija za Carrasca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi