PSG spremio 61.5 miliona eura za Kaku i Pata

PSG spremio 61.5 miliona eura za Kaku i Pata

E. Škorić
Teme:

Kako je Carlo Ancelotti preuzeo klupu bogatog francuskog kluba iz Pariza, glavne mete PSG-a postali su upravo bivši igrači Milana.

Ancelottijeve želje su brazilski nogometaši s kojima je surađivao za vrijeme svog boravka na San Siru.

Izvor blizak PSG-ovim vlasnicima otkrio je AFP francuskoj novinskoj agenciji kako će klub u narednih 15 dana pokušati  dovesti Alexandra Pata iz Milana te Kaku iz Real Madrida. Za Kaku će biti ponuđeno 23.5 miliona eura, a za Pata 38.

Iako su oba nogometaša izrazili želju da ostanu u svojim aktualnim klubovima, bit će zanimljivo pratiti januarski prijelazni rok, jer PSG, nakon što nije uspio dovesti Davida Beckhama, ulaže velika sredstva u jačanje momčadi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti