PSG spustio cijenu za Neymara i poslao jasnu poruku Barceloni

Svjesni su da Brazilac želi da ide

PSG spustio cijenu za Neymara i poslao jasnu poruku Barceloni

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar već dvije sedmice se nalazi na pripremama s PSG-om, ali još uvijek nije nastupao u prijateljskim mečevima.

Neymar je bio van konkurencije za nekoliko prijateljskih utakmica jer još uvijek nije jasno da li će ostati u Parizu. Kao što svi znaju već sedmicama se špekuliše da će se Brazilac vratiti u Barcelonu koju je napustio prije dvije godine.

Navodno, Neymar se pokajao što je prije dvije godine odlučio da dođe u PSG i napusti Barcu, te je pokazao veliku želju za povratkom na Camp Nou.

Međutim, pregovori Barcelone i PSG-a ne idu baš kako se očekivalo jer Parižani je žele tako lako da ga puste. Barca je nudila nekoliko igrača u zamjenu za Neymara, ali su to u PSG-u odbili.

Francuski mediji prenose jutros da su Parižani svjesni da Neymar želi napustiti klub, te su poslali novi prijedlog Barceloni. Jasno su poručili da ne žele u zamjenu neke od igrača katalonskog kluba već samo novac.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, cijena više nije 230 miliona eura koliko su prvobitno tražili već su spustili Neymarovu cijenu na 180 miliona eura. No, teško je očekivati da je Barca izdvojiti toliku sumu jer nisu baš finansijski u dobroj situaciji.

Barca i dalje gura Philippea Coutinha ka PSG-u i sigurno da će to pokušati i u novoj ponudi. Prvenstvo u Francuskoj počinje 13. avgusta, a Neymar još uvijek nije igrao u pripremnim utakmicama.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epa
pa moze 180 miliona i to smece cutinho.. koliko je samo barca upropastila igraca i imala promasaja samo se pise o jednom ili 2 uspjesno dovedena igraca... Coutinho, semedo, Malkom..jos mnogi drugi...
1 5
luks-02
Neka daju Grizmana,Kutinja i još nešto para.Isplati se jer od ove dvojice nema nikakve koristi.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti