PSG-u samo bod u Rennesu, Prcić igrao 78 minuta
Foto: EPA

Ligue 1, 5. kolo

PSG-u samo bod u Rennesu, Prcić igrao 78 minuta

E. Škorić

U prvoj subotnjoj utakmici petog kola francuske Ligue 1 snage su odmjerili Rennes i PSG, a na kraju nije bilo pobjednika (1:1).

PSG ove sezone nije na razini kakvoj je bio prošlih sezona. Parižani su u petom kolu po treći put ostali bez sva tri boda, sada imaju 2-3-0 omjer. 

Uspio ih je zaustaviti sjajni Rennes, u čijim redovima je do 78. minute igrao i bh. reprezentativac Sanjin Prcić. Gosti su poveli u završnici prvog dijela preko Camare, ali je N’Tep, koji je ušao u 51. minuti umjesto Pedra, u 55. postavio konačnih 1:1.

Rennes sada ima osam bodova i u gornjem je dijelu tabele. Ono što je nama svakako najbitnije, Prcić je starter iako je tek nedavno potpisao za klub.

Ligue 1, 5. kolo:
Rennes - PSG 1:1 (N’Tep 55/ Camara 43)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.