PSG vodi u utrci za Moutinha

PSG vodi u utrci za Moutinha

Ekipa Paris Saint-Germaina navodno je najveći favorit za dovođenje Portovog veznjaka, Joaa Moutinha, koji je već duže vrijeme na meti velikih evropskih klubova.

26-godišnjak se već neko vrijeme povezuje sa ekipom Tottenhama, a Mamuze se ga željele dovesti još ovog ljeta. Ipak, problem je predstavljala plata, a vjeruje se kako će londonski klub pokušati ponovo u januaru. 

 

Sa druge strane, PSG se također sprema da pošalje ponudu koja bi navodno nadmašila sve ostale. Prema pisanju Goal.com-a, veznjaku će biti ponuđena plata u iznosu od 150 hiljada funti sedmično, a Tottenham će to teško moći pratiti.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.