PSG za Lavezzija ponudio 26 miliona eura

Ponuda koju će teško odbiti

PSG za Lavezzija ponudio 26 miliona eura

A. Haznadarević

Francuski viceprvak koji je u vlasništvu investicijske kompanije iz Katara ni u ovom prelaznom roku definitivno neće štediti novac, a to su odmah pokazali ponudom Napoliju koju će Italijani teško odbiti.

Dvadesetsedmogodišnji krilni napadač Ezequiel Lavezzi, mogao bi se vrlo brzo preseliti u Pariz, jer je prema navodima italijanskih medija na adresu njegovog kluba stigla ponuda teška 26 miliona eura.

Imućni vlasnici su Lavezziju ponudili sezonsku platu u iznosu od 4,5 miliona eura, luksuzni apartman u Parizu, automobil po izboru i plaćena putovanja u rodnu Argentinu, gdje igrač često putuje kako bi bio sa sinom koji tamo živi.

U ugovornoj klauzuli sa Napolijem, otkup Lavezzijevog ugovora bi koštao 30 miliona eura, a ostaje pitanje da li će PSG pojačati ponudu ili će se Napolitanci zadovoljiti sa ovom, nešto nižom cifrom, što ne bi bilo iznenađujuće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti