PSG zadao konačan udarac Jeseu

Tako dobar fudbaler, a takve stvari mu rade

PSG zadao konačan udarac Jeseu

Španski fudbaler Jese Rodriguez proživljava najteže dane u karijeri u ekipi PSG-a.

Iako je doveden kao veliko pojačanje, Jese igra veoma malo te se gotovo nikada ne nalazi u prvoj postavi. On je skupio devet nastupa u Ligue 1, ali ukupno je odigrao samo 261 minuta, što je za fudbalera koji je plaćen 25 miliona eura zaista neobično.

Da stvari po njega budu još gore pobrinuo se trener PSG-a Unai Emery koji ga je izostavio iz ekipe za sutrašnji meč protiv Nantesa. To vjerovatno znači da će Jese napustiti PSG do kraja januarskog prelaznog roka te da će otići na posudbu.

Za njegove usluge interes su pokazale ekipe Rome i Middlesbrougha i sasvim je izvjesno da ga u drugom dijelu sezone nećemo gledati u dresu PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Jese je i ranije pokazivao interes da napusti klub, ali potpuno izostavljanje iz ekipe bi vjerovatno trebala biti kap koja će preliti čašu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi