PSG zadržao mladu zvijezdu u klubu

PSG zadržao mladu zvijezdu u klubu

Midhat Šljivak

Francuski prvak PSG uspio je u klubu zadržati mladog italijanskog reprezentativca Marca Verrattija, koji je danas i službeno produžio ugovor sa Svecima.

Verratti je u PSG stigao pred početak prošle sezone iz Pescare za 12 miliona eura, a često je bio povezivan sa odlaskom iz Pariza u ovom prelaznom roku. Interes su pokazivali Napoli i Fiorentina, no 21-godišnji fudbaler je danas produžio ugovor sa PSG-om.

"Dogovor sa PSG-om je postugnut. Marco Verratti je pordužio ugovor do 2018. godine. Službeno će sve biti gotovo po povratku ekipe u Francusku", rekao je njegov agent Donato Di Campli.

Za PSG, Verratti je odigrao 27 utakmica u protekloj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti