PSG želi Sturridgea, ali na posudbu?

Na izlaznim vratima Liverpoola

PSG želi Sturridgea, ali na posudbu?

Endin Čaušević

Engleski napadač Daniel Sturridge na kraju ove sezone će prema svemu sudeći napustiti Liverpool.

Sturridge se nedavno oporavio od povrede koja ga je mučila nekoliko mjeseci, ali sada se ne može izboriti za mjesto u početnom sastavu Liverpoola. Jurgen Klopp je dao dozvolu ovom napadaču da pregovara s drugim klubovima i sasvim je jasno da će na kraju sezone promijeniti sredinu.

Interes za ovog napadača već je pokazao Milan, ali se u utrku uključio i PSG. Engleski mediji prenijeli su da je francuski prvak već kontaktirao za Redse, te da je spreman platiti oko 15 miliona eura za ovog 27-godišnjeg napadača na kraju ove sezone.

Ipak, glavni cilj čelnika PSG-a jeste da pokušaju Sturridgea dovesti na jednogodišnju posudbu nakon čega će odlučiti da li će otkupiti njegov ugovor. No, iz Liverpoola su jasno poručiti da će ovaj napadač napustiti klub samo u slučaju prodaje.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi