"Psovali su nam majku muslimansku"
(Foto: Fica Bihać)

Šta se dešavalo na čuvenom turniru u Zagrebu

"Psovali su nam majku muslimansku"

Nakon što je Index.hr pisao o navodnom napadu na delegata utakmice četvrtfinala veteranskog turnira Kutije šibica u Dvorani II Doma sportova između Promotionplaya i Fice Bihaća, redakciji ovog portala javili su se iz ekipe Bihaća kako bi prokomentirali ponašanje suparničkih igrača za vrijeme utakmice.

Naime, Promotionplay je pobijedio 4:3, a incident se dogodio nakon prekršaja na igraču Promotionplaya Hrvoju Štroku. Cijela klupa, voditelj i igrači ušli su u teren i započeli verbalni okršaj sa sucima, službenim osobama i suparničkom momčadi, nakon čega je uslijedila intervencija zaštitara i jedva je spriječen fizički obračun između dvije momčadi, piše Index.

Iz ekipe Bihaća su rekli su da su ih protivnici počeli vrijeđati na nacionalnoj osnovi i da su prestrašeni napustili teren.

"Vrijeđali su nas i prijetili tokom i nakon utakmice. Psovali su nam majku bosansku i muslimansku, pitali nas zar smo ovdje došli pobijediti. Mi smo ekipa gdje ima i Hrvata i muslimana jer je Bihać multietnički grad. Zgroženi smo i vjerujte da smo prestrašeni napustili dvoranu", rekli su iz Fice.

Promo

Top Komentari

protiv modernog fudbala
cigani ostaju cigani..nema gore naroda
53 9
mirsocomaga
to je ta Hrvatska iz EU
36 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi