PSV nudi ugovor Van Bommelu

Napušta San Siro na kraju sezone

PSV nudi ugovor Van Bommelu

Milanov veteran Mark Van Bommel, mogao bi na kraju sezone napustiti San Siro.

Iskusnom veznjaku ugovor sa Rossonerima istiće na kraju sezone, a konstantno se povezuje sa PSV-om, klubom za koji je nastupao prje dolaska u Barcelonu 2005. godine.

Mislilo se da PSV još uvijek nije napravio potez, čekajući da prvo istekne ugovor ovom tridesetčetverogodišnjaku, međutim sportski direktor Marcel Brands je potvrdio ja je tim sa Philips stadiona već poslao ponudu.

"Lopta je kod Marka. U pregovorima smo",  izjavio je Brand za Eindhovens Dagblad.

Van Bommel je svoju profesionalnu karijeru počeo u Fortuni Sittard prije potpisivanja za PSV 1999. godine. Skupio je preko 200 nastupa u holandskoj Eredivisie ligi, te uprava njegovog bivšeg kluba smatra da bi njegovo iskustvo moglo biti od velike pomoći klubu slijedeće sezone.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije