Puel: Lloris je naš spasilac

Puel: Lloris je naš spasilac

Lyon je uspio odbraniti prednost od 3:1 iz prvog susreta sa Bordeuaxom, te je i pored minimalnog poraza prošao dalje u polufinale Lige prvaka.

Trener Lyona Claude Puel pohvalio je nastup svog golmana Huga Llorisa, koji je uspio odbraniti polufinale za svoju ekipu.

"Naš je uspjeh sagrađen na malim detaljima. Stvari su se konačno okrenule u našu korist. Lloris je bio naš spasilac na kraju. Ovo je za nas veliki uspjeh, jer smo se našli među četiri najbolje ekipe Evrope i na ovom ne mislimo stati", rekao je nakon susreta Puel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.