Puel: Ništa još nije gotovo

Reakcije na sinoćnji susret

Puel: Ništa još nije gotovo

Adnan Beganović

Lyon našeg Miralema Pjanića u prvom četvrtfinalnom susretu Lige prvaka na Gerlandu je sa 3:1 pobijedio Bordeaux, te tako stekao ogromnu prednost pred revanš.

Sjajnom igrom Pjanić i društvo na svome Gerlandu su svladali Bordeaux (3:1) i došli na korak do polufinala Lige prvaka, no trener Lyona Claude Puel ne želi nikako reći da je sve gotovo.

"Igrali smo svoju igru i bili smo lucidni. Žao mi je, što nismo postigli četvrti pogodak jer smo ga igrom zaslužili. No, ovo je bila otvorena utakmica, mogli smo i primiti više pogodaka. Serija se seli u Bordeaux, a mi imamo plan kako zadržati ovu prednost", rekao je Pael za francuske medije i dodao:

"Svašta se još može dogoditi. Nismo niti blizu polufinala, dovoljno je još vremena ostalo za promjene."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.