Puel: Žao mi je Monaca

Puel: Žao mi je Monaca

Claude Puel je odigrao čak 500 utakmica u dresu Monaca, ali je kao trener Lyona poslao svoj nekadašnji klub u drugu francusku ligu. Lyon je u zadnjem kolu slavio u Monacu sa 2:0.

Puel je nakon meča bio vidno tužan i nije skrivao žalost što je baš on bio taj koji je zadao posljednji udarac svom nekadašnjem klubu, ali Monaco je sam kriv, jer nije smio dopustiti da se spašava u zadnjem kolu.

"Žao mi je Monaca. Trebalo im se, doduše, mnogo toga poklopiti da ostanu u ligi, a nadam se da će se što prije vratiti među najbolje", rekao je nakon meča u kojem je Lyon osigurao kvalifikacije za Ligu prvaka trener Lavova Claude Puel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti