Pulis: Možemo prouzročiti probleme Valenciji

Pulis: Možemo prouzročiti probleme Valenciji

Menadžer Stoke Cityja, Tony Pulis, vjeruje da njegova ekipa može stvoriti probleme Valenciji u večerašnjem susretu.

Momčad Asmira Begovića ove sezone se našla u Evropi po prvi put nakon 37 godina i svi u timu su puni samopouzdanja. Treba istaći i da je bh. golman najavljen u prvoj jedanaestorci Pulisove ekipe.

"Uzbuđen sam, jer će ovo biti jedna od najvažnijih utakmica u historiji kluba. Svi znamo kakva je ovdje atmosfera. Ne smijemo biti euforični, samo trebamo igrati nogomet i u takvom stanju možemo prouzrokovati mnogo problema Valenciji", kratko je prokomentarisao Pulis na sinoćnoj pres konferenciji.

Stoke će u večerašnji susret ući bez Matthewa Upsona koji je suspendovan, dok su povratnici u tim Jonathan Woodgate i Danny Collins. Duel između Stokea i Valencije na rasporedu je od 21 čas i pet minuta na Britannia stadionu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.