Pulis odmarao Begovića za Norwich

Pulis odmarao Begovića za Norwich

Ekipa Stoke Citya uspješno je apsolvirala gostovanje kod Thuna u prvom susretu play-offa Evropske lige bez Asmira Begovića na golu.

Iako mladi bh. golman brani u vrhunskoj formi, menadžer Stokea Tony Pullis odlučio ga je izostaviti iz ekipe, zajedno sa još nekoliko prvotimaca, kako bi ih odmorio za predstojeći susret u Premiershipu gdje za protivnika imaju Norwich.

"Protiv Norwicha igramo ovog vikenda jako važnu utakmicu u Premiershipu i moramo imati svježih igrača, jer igramo na nekoliko frontova. Iz tog sam razloga odlučio izostaviti nekoliko igrača iz ekipe i to je jedini razlog što Asmir Begović, Jermaine Pennant, Glenn Whelan, Rory Delap i Jonathan Woodgate nisu bili u konkurenciji za ovaj meč", rekao je Pullis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti