Pulis pohvalio Begovića

Nakon sinoćnje utakmice sa West Bromom

Pulis pohvalio Begovića

Tony Pulis, menadžer Stoke Cityja, pohvalio je našeg golaman Asmira Begovića nakon što se spasio Lončare u utakmici protiv West Bromwicha koja je završena 1:1.

Stoke je vodio od 53. minute golom Roryja Delapa, a bod gostima donio je Carlos Vela u 87. minuti, samo tri minute nakon što je ušao u igru.

Pulis smatra da je gol postignut iz ofsajd pozicije i da je Begović u ovoj utakmici zaslužio da upiše "clean-sheet".

"To je bio ofsajd. MIslim da je to vrlo loša odluka linijskog sudije. No, moramo to prihvatiti i nastaviti dalje", rekao je Pulis, dodavši:

"Nismo igrali onako kako znamo. Budimo realni, posljednjih 20 minuta izgledalo je da će West Brom pobijediti. Što se to nije desilo zaslužan je Begović, branio je odlično. Primio je gol koji bi se trebao poništiti".

Sporni gol Carlosa Vele

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti