Pulis: Wayne Hennessey je moj novi Asmir Begović

Menadžer Palacea ima nos za golmane

Pulis: Wayne Hennessey je moj novi Asmir Begović

Bivši menadžer Stoke Cityja, a danas Crystal Palacea, Tony Pulis vjeruje da je Wayne Hennessey njegov novi Asmir Begović. 

„Svojevremeno sam iz Portsmoutha kupio Asmira Begovića kao alternativu za Thomasa Sorennsena, ali bh. golman ne samo da je postao jedinica u Stokeu, već je postao i jedan od najtraženijih golmana u Evropi,“ kazao je Pulis dodavši:

„Sada je slična situacija u Crystal Palaceu, aktualni golman je u duboko u četvrtoj deceniji života i bilo nam je potrebno neko mlađe rješenje. Mislim da će Wayne dokazati da će biti pojačanje.“

Crystal Palace svoj naredni meč igra sutra, a protivnik je West Bromwich Albion.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.