Pulis želi ostanak Sorensena

Pulis želi ostanak Sorensena

Midhat Šljivak

Menadžer Stoke Citya Tony Pulis izjavio je za britanske medije kako želi da u klubu ostane danski golman Thomas Sorensen, te da bi bio veoma zadovoljan ukoliko bi Danac što prije potpisao novi ugovor sa klubom.

Trenutni ugovor Sorensena sa klubom veže do kraja sezone, a i sam Sorensen je u nekoliko navrata želio napustiti tim jer je većinu utakmica engleske Premier lige bio rezerva našem reprezentativcu Asmiru Begoviću.

Ipak, nakon što je Asmir primio pet golova u susretu sa Boltonom, Sorensen se vratio na mjesto prvog golmana tima, a da li će potpisati produženje ugovora sa Stokeom biće poznato u narednih nekoliko dana.

"Thomas je vrlo važan član našeg tima, i vjerujem kako će potpisati produženje ugovora sa timom", izjavio je Pulis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.