Purić još dvije godine u Čeliku

Potpisan ugovor

Purić još dvije godine u Čeliku

A. Beganović

Dario Purić danas je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Čelikom, te je tim potezom okončao sve špekulacije vezane za svoju fudbalsku budućnost.

"Potpisao sam novi dvogodišnji ugovor sa Čelikom i večeras ću se priključiti svojim saigračima u Antalyi", rekao je Purić za SportSport.ba.

"Ugovor jest potpisan na dvije godine, no to ne znači da ću u Zenici ostati toliko. Ukoliko dođe do dobre inostrane ponude, koja će zadovoljiti i mene i klub, istu ću prihvatiti. Sada se želim posvetiti Čeliku i nadam se da ćemo našim navijačima u drugom dijelu sezone donijeti mnogo radosti", dodao je Purić.

Iako se posljednjih dana uveliko špekulisalo o transferu Purića u Sarajevo, ovaj se napadač odlučio na ostanak u Čeliku, koji sutra u Antaliji igra prijateljsku utakmicu sa Gwangonom.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.