Purić, najvjerovatnije, ostaje u Čeliku

Sutra se priključuje pripremama u Antaliji

Purić, najvjerovatnije, ostaje u Čeliku

Napadač zeničkog Čelika  Dario Purić sutra leti put Antalije, gdje će se priključiti pripremama zeničkog premijerligaša uoči nastavka sezone u Premijer ligi BiH.

Iako je u posljednje bilo mnogo špekulacija o tome gdje će Purić nastaviti karijeru, u ovom trenutku ipak je najizglednija opcija ostanak na Bilinom polju.

"Sutra imam let za Antaliju, gdje ću se priključiti saigračima iz Čelika na pripremama. U ovom trenutku još uvijek ništa nije definitivno, ali postoji opcija da ukoliko ne nađem inostrani transfer ostanem u Čeliku još pola godine ili godinu", rekao je Purić za SportSport.ba.

Informaciju da će Purić gotovo pa sigurno ostati u Čeliku potvrdio nam i trener ove ekipe Abdulah Ibraković

"Naravno da ostaje. Sutra se priključuje ekipi ovdje u Antaliji i na njega računamo u nastavku sezone", kazao je Ibraković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.