Purić: Ne razmišljam o odlasku iz Čelika

Špekulacijama nikad kraja

Purić: Ne razmišljam o odlasku iz Čelika

Adnan Beganović

Kako se i zvanično bliži početak prelaznog roka, tako se i u našoj zemlji, kao uostalom i u svim evropskim, počinje špekulisati sa eventualnim transferima.

Jedan od onih kojeg bi mnogi voljeli vidjeti u svojim redovima je igrač Čelika, Dario Purić, no kako sam kaže, od njegovog odlaska iz Zenice nema ništa.

"Tokom svakog prelaznog roka počinje se špekulisati sa mojim odlaskom iz Zenice, ali sada ću vama reći da od toga nema ništa. Imam ugovor sa Čelikom još pola godine i sigurno ostajem u Zenici. Jučer sam poslovno bio u Sarajevu i od tada mi je telefon užaren. Špekulacijama nikad kraja", rekao je Dario Purić za SportSport.ba i dodao:

"Pogotovo sad ne razmišljam o odlasku jer na Bilinom polju pušu neki novi vjetrovi. Za trenera nam je došao mladi i ambiciozni Abdulah Ibraković koji je svoju stručnost dokazao u Veležu. Pored toga i sportski direktor Nermin Šabić radi sjajne stvari i mislim da je ova sezona prekretnica za Čelik, odnosno uvjeren sam da će se Čelik vratiti tamo gdje i pripada, u vrh bh. fudbala."

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.