Purić: Od Adilovića nam prijeti najveća opasnost

Purić: Od Adilovića nam prijeti najveća opasnost

A. Beganović

Jedan od derbija 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Grbavice će večeras odigrati domaći Željezničar i Čelik.

Zeničani u Sarajevo dolaze bez opterećenja i upravo zbog toga izabranici Vlatka Glavaša mogu biti jako opasni.

"Još uvijek nismo upisali pobjedu u proljetnom dijelu prvenstva, no polako dižemo formu. U Sarajevo dolazimo bez opterećenja, nalazimo se u sredini tabele, ne možemo ni gore, ni dole. Očekujem dobru utakmicu, mi nemamo šta izgubiti, pokušat ćemo se nadigravati i iz takve igre doći do pozitivnog rezuzltata. Za nas bi to bio bod, ali ukoliko nam se ukaže prilika za sva tri, znat ćemo je iskoristiti", za SportSport.ba je istakao ofanzivac Čelika, Dario Purić.

U sastavu Željezničara neće biti Zebe, a Purić smatra da će njegovoj momčadi najveću opasnost predstavljati Adilović i Bekrić.

"Za nas je dobro što Zeba ne igra. Radi se o najboljem igraču Željezničara i svakako će domaći biti hendikepirani. Međutim, Željezničar ima mnogo kvalitetnih pojedinaca, a po mom mišljenju, večeras će nam najveća opasnost prijetiti od Adilovića i Bekrića. Ukoliko ovaj dvojac zaustavimo možemo do pozitivnog rezultata", zaključio je Purić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.