Purić: Ovaj poziv mi puno znači

Veznjak Čelika na spisku za Antaliju

Purić: Ovaj poziv mi puno znači

E. Škorić

Fudbalska reprezentacija, sastavljena od igrača iz domaćeg prvenstva, u Antaliji će 10. decembra odmjeriti snage sa reprezentacijom Poljske, koju će također sačinjavati igrači iz tamošnje Ekstraklase.

Na spisku se našao i veznjak Čelika, Dario Purić koji je presretan što će u Antaliji po prvi puta obući dres bh. reprezentacije.

"Ovaj poziv mi puno znači. Neki će reći da je ovo revijalna utakmica, ali ona je u svakom slučaju više od toga. Presretan sam što sam pozvan i sigurno da svako dijete u BiH sanja da obuče jednog dana dres svoje države", rekao je Dario Purić za SportSport.ba, dodavši još:

"U ovoj utakmici ćemo tek vidjeti koliko vrijedi Premijer liga. Na spisku se nalaze kvalitetni igrači, to je jedna dobra ekipa i mislim da ćemo u Antaliji savladati Poljsku, iako vjerujem da i iz njihove lige ima veliki broj dobrih igrača. Uostalom, njihova liga je bolje rangirana od naše."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.