Purić: Pobjeda je prioritet

Čelik će ugostiti Olimpic

Purić: Pobjeda je prioritet

Čelik u srijedu na Bilinom Polju dočekuje Olimpic, što je prilika za prve bodove zeničkog kluba. Povodom utakmice 4. kola održana je i konferencija za novinare, na kojoj je pored trenera Borisa Gavrana prisustvovao i veznjak Dario Purić.

"Mi ćemo dati sve od sebe, igrači su psihički pali. Dali smo jedan gol, a primili čak sedam. Uz sve, nemamo ni sreće, pogađamo stative, a ja nikako da zabijem", rekao je Purić i dodao:

"Od sedam primljenih golova, jedan gol je bio 'normalan', svi ostali su završni proizvod naših grešaka. Nadam se da će sreća okrenuti ka nama, prioritet je da pobijedimo i da vratimo samopouzdanje, te da na taj način dokažemo da nismo zaslužili ovo što se dešava".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.