Purić: Vjerovatno su malo psihički pali

Veznjak Čelika se nada dobrom rezultatu na Tušnju

Purić: Vjerovatno su malo psihički pali

Sloboda će danas u okviru 14. kola Premijer lige na Tušnju dočekati Čelik, a veznjak Zeničana, Dario Purić smatra da će se kući vratiti neporaženi.

Tuzlaci su ispali iz Kupa Bosne i Hercegovine nakon penala u utakmici protiv Olimpica, a bivši član Slovan Libereca misli da se tu krije šansa Čelika.

"Vjerovatno su u maloj krizi zbog ispadanja iz kupa i malo su psihički pali, tako da se nadam da ostanemo neporaženi u uovoj utakmici", rekao je Dario Purić za SportSport.ba, te dodao:

"Nakon onako teške utakmice sa Zrinjskim bio bih zadovoljan i jednim bodom iz ovog susreta."

"Sada se sve baziralo na kup, jer tako najlakše možemo izaći u Europu, a u Premijer ligi nam je cilj zazuzeti neko od petog do sedmog mjesta", ističe 24-godišnji veznjak sa Bilinog Polja.

Bivši igrač Modriće, OFK Beograda i Slovana iz Libereca smatra kako Čelik ima kvalitetan tim, te ukoliko bi svi igrači ostali na okupu da bi sa ovim kadrom mogli ostvariti ciljeve.

"Imamo veoma kvalitetan tim. To smo pokazali najviše u utakmicama protiv Sarajeva i Željezničara u kojima smo nesretno izgubili. Ukoliko svi ostanemo na okupu, mislim da sa ovim timom možemo ostvariti ciljeve", reko je za kraj razgovora Dario Purić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.