Put u Talin - pun pogodak!

Aranžman Centrotransa

Put u Talin - pun pogodak!

SportSport.ba

Jedna od najljepših noći za sve Bosance i Hercegovce odigrala se u Talinu, 10. oktobra. Veliki broj bh. navijača, a aranžmanu Centrotransa, pohodio je hladnu prijestolnicu Estonije i time dao svoj doprinos pobjedi naših Zmajeva.

Centrotrans je u svom aranžmanu ponudio odlazak u Talin na susret Estonija - Bosna i Hercegovine i svi bh. navijači koji su se odlučili ukazati povjerenje ovoj agenciji nisu požalili. Osim vrhunskih uslova smještaja i prevoza do Baltika, u aranžman je bilo uključeno i turističko razgledanje barokne prijestolnice Estonije.

Avionski prevoz do Talina, smještaj u hotelu sa četiri zvijezdice, ljubazni i dobro informisani vodiči, koji su uvijek bili na usluzi putnicima, ono su što Centrotransovoj usluzi daje poseban ton. Svako ko je krenuo put Talina preko ovog aranžmana nije požalio.

Ipak, svima je u prvom planu bila utakmica kvalifikacija, a naša je reprezentacija izvojevala veliku pobjedu i bilo je čast biti dijelom historije bh. fudbala. A, sada idemo na baraž!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.