Putujte avionom na utakmicu BiH - Estonija

Budite dio historije bh. fudbala

Putujte avionom na utakmicu BiH - Estonija

SportSport.ba

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 10. oktobra u Tallinu igra utakmicu svih utakmica. Zmajevi gostuju Estoniji i sa eventualnom pobjedom obezbijedili bi baraž za odlazak na Svjetsko prvenstvo naredne godine u Južnoj Africi. Prilika koja se ne smije propustiti!
Da bi našim reprezentativcima bilo lakše, potrebna im je podrška sa tribina, a SportSport.ba vam predlaže putovanje u organizaciji Centrotransa - aranžman za odlazak u Estoniju koji je teško odbiti.

Talin se nalazi na istočnoj obali Baltika i od Sarajeva je udaljen više od 2000 kilometara, a Centrotrans i SportSport.ba za Vas su pripremili putovanje avionom za odlazak na utakmicu u kojoj će, ako sve prođe kako treba, Zmajevi osigurati baraž za odlazak na SP!


Centrotrans garantuje potpuni ugođaj

Polazak na utakmicu koja nam otvara vrata Južne Afrike planiran je za 9. oktobar. Okupljanje je zakazano na Sarajevskom aerodromu u 8:30 sati. Avion polijeće u 10h, a u prijestolnicu Estonije slijeće u 15:10 (vrijeme u Talinu +1). Putnici potom imaju slobodno vrijeme za upoznavanje grada, a smještaj je u hotelu sa četiri zvijezdice.

Na dan utakmice decenije, u subotu 10. oktobra, Centrotrans je svojim putnicima obezbijedio razgledanje kulturnih znamenitosti Talina, a to podrazumijeva obilazak gradske jezgre najljepšeg primjera gotičke arhitekture u baltičkim zemljama u pratnji lokalnog vodiča, te dvorac Toompea, u kojem se nalazi estonski Parlament i katedrala iz 13. vijeka, ruska pravoslavna katedrala Aleksandra Nevskog, Gradska vijećnica,  Stari grad, živući muzej srednjega vijeka, palače iz doba Hanse i dvorac Kadriorg. Potom slijedi slobodno poslijepodne za individualne aktivnosti, a onda vrhunac odlaska: utakmica Estonija - BiH!

Na stadionu u Talinu zajedno ćemo dati bezrezervnu podršku našim reprezentativcima i, nadamo se, svi zajedno slaviti do duboko u noć. Polijetanje za Sarajevo predviđeno je dan kasnije, u nedjelju u 12 sati po lokalnom vremenu, a dolazak u prijestolnicu BiH planiran je u 13:55 sati.

Cijena ovog vanserijskog aranžmana iznosi samo 969,00 KM, a u cijenu je uračunato: Avio prijevoz Sarajevo-Zagreb-Talinn-Sarajevo, smještaj u hotelima sa četiri zvijezdice u ½ sobi na bazi 2 noćenja sa doručkom, transfer aerodrom-hotel-aerodrom, putničko-zdravstveno osiguranje i ulaznica na utakmicu, usluge pratioca grupe. U cijenu nije uključeno:Schengen viza i aerodromske takse i fakultativni obilasci i drugi individualni troškovi.

Naravno, oko viza ne trebate brinuti, jer će Centrotrans za vas završiti sve administrativne poslove.

Potrebna dokumentacija za estonsku Schengen vizu:
- Uredno popunjen obrazac za vizu
- Pasoš + kopija pasoša (pasoš mora važiti 3 mjeseca nakon isteka vize)
- Dvije fotografije formata za pasoš
- Potvrda o zaposlenju
- Kopija radne knjižice, M2 obrasca i lične karte

Više informacija potražite na: www.centrotours.ba ili putem telefona: 033 205 481 i 032 402 624.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti