Puyol: Nadamo se da nije ništa ozbiljno

Messi na pretragama

Puyol: Nadamo se da nije ništa ozbiljno

Adnan Beganović

Povreda Lionela Messija je top priča u svim svjetskim medijima, a argentinski čarobnjak trenutno se nalazi na detaljnim pretragama.

Messijeva povreda zabrinula je sve ljubitelje fudbala, a posebno navijače Barcelone. O kakvoj se povredi radi još uvijek se ne zna, iako iz Barcelone stižu optimistične izjave.

Tako je sportski direktor Barcelone, legendarni Zaubizzareta izjavio:

"Prvi testovi su pokazali da se radi o lakšoj povredi, ali čekamo konačnu potvrdu".

Oglasio se i Carles Puyol, koji je kratko rekao:

"Messi je podvrgnut testovima, ali nadamo se da nije ništa ozbiljno. Ovo je najgora vijest ove noći. Nadam se da će se vratiti 100% spreman. Mi smo odigrali koliko smo mogli, stvorili smo prilike, bila je to otvorena utakmica," rekao je Carles Puyol nakon susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.