Puyol oduševljen Riberyem

Puyol oduševljen Riberyem

Odavno je poznato kako Franck Ribery ima želju da jednog dana obuče dres Barcelone, u kojoj bi ga Katalonci vrlo rado vidjeli.

Kapiten i „dijete“ Barcelone, borbeni stoper Carles Puyol, sinoć je u revanš susretu četvrtine finala Lige prvaka imao prilike vidjeti o kakvom se fudbaleru radi. Puyol je oduševljen Riberyem.

-    Zaista se radi o jako dobrom fudbaleru. Ja, međutim, nisam zadužen za potpisivanje igrača, pa ne mogu reći hoće li nam se pridružiti na Nou Campu, kroz smijeh kaže Puyol i dodaje: „Ipak, ono što mogu reći za Riberya je da se radi o veoma dobrom igraču, koji je spreman riješiti utakmicu sam“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.