Puyol operisao koljeno, sedam sedmica van pogona

Barca duži period bez kapitena

Puyol operisao koljeno, sedam sedmica van pogona

A. Haznadarević

Iskusni stoper i kapiten Barcelone Carsles Puyol, odsustvovat će sa terena oko sedam sedmica nakon što je podvrgnut operaciji koljena.

Tridesetčetverogodišnji Puyol već duže vrijeme vuče povredu, te se odlučio da konačno riješi probleme, baš kao što je to uradio i prošle godine, kada je operisao drugo - desno koljeno.

 

Upravo zbog te operacije je bio primoran da propusti Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj, a sada će propustiti i veći dio ostatka sezone, te bi se trebao vratiti na terene tek kada budu na rasporedi završni mečevi Primere, kao i Lige prvaka, ukoliko se Barca plasira u samu završnicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.