Puyol: Sretan sam u Barci
Carles Puyol

Odbio City i Milan

Puyol: Sretan sam u Barci

Kapiten Barcelone Carles Puyol izjavio je kako je sretan što je produžio ugovor sa katalonskom ekipom.

Puyol je sa čelnicima evropskog i španskog prvaka prošlog vikenda dogovorio produženje saradnje, ali je dodao da je imao izdašnije ponude iz inostranstva.

Manchester City i Milan bili su zainteresovani za stopera španske reprezentacije i Barcelone, ali se Puyol odlučio na ostanak u klubu u kojem je i počeo karijeru.

"Ponuda Barcelone bila je veoma dobra od prvog dana. Doduše, nije bila nešto posebno povećana u odnosu na predhodni ugovor, pa mi je bilo potrebno vremena da razmislim šta je najbolje za mene. Imao sam bolje ponude iz Italije i Engleske, ali teško je napustiti Barcu", rekao je Puyol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.