Puzzolo: Brighi ostaje u Romi

Ništa od selidbe na San Paolo

Puzzolo: Brighi ostaje u Romi

Matteo Brighi neće napustiti Romu i preseliti u Napoli potvrdio je njegov menadžer, Vanni Puzzolo za Radio Kiss Kiss Napoli.

Trener Napolija, Walter Mazzarri iskazao je oduševljenje 29-godišnjim talijanom koji je starter na Olimpicu, a ove sezone je postigao jedan gol u 13 utakmica. Međutim, od njegovog prelaska na San Paolo neće biti ništa.

"Matteo je cijenjen od strane kluba i trenera, tako da neće napustiti Romu", rekao je Vanni Puzzolo, te dodao:

"Lijepo je znati da se drugi klubovi interesuju za njega, ali to je normalno. On se osjeća bitnim dijelom Rome, tako da ne postoji mogućnost za transfer."

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.