Quaresma: Ako je medalja zlatna prodat ću je

Zanimljiva izjava reprezentativca Portugala

Quaresma: Ako je medalja zlatna prodat ću je

E. Čaušević

Portugal je sinoć ostvario historijski uspjeh osvajanjem titule prvaka Evrope.

Reprezentativci Portugala u finalnoj utakmici Evropskog prvenstva savladali su selekciju Francuske sa 1:0. Junak ove historijske pobjede bio je Eder koji je postigao jedini gol. Nakon utakmice portugalske novinare zanimalo je šta će reprezentativci uraditi s medaljama, a zanimljivu izjavu dao je Ricardo Quaresma.

"Ako je ova medalja zlatna onda ću je prodati! Mnogo su nas kritikovali za stil fudbala, a sada svi šute jer smo mi prvaci Evrope", izjavio je Quaresma.

Portugalci su danas doputovali u Lisabon gdje ih je dočekao veliki broj navijača. Nakon parade kroz grad slavlje su igrači nastavili na glavnom trgu u Lisabonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi