Queiroz: Igrao sam protiv Bosne, to je odlična ekipa

Selektor Irana nakon jučerašnjeg žrijeba

Queiroz: Igrao sam protiv Bosne, to je odlična ekipa

Jučer su u brazilskoj državi Bahija izvučene grupe za Svjetsko prvenstvo koje će se naredne godine održati u Brazilu.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine igrat će u grupi F, zajedno sa Argentinom, Iranom i Nigerijom. Jedan čovjek Zmajeve poznaje itekako dobro. Njegovo ime je Carlos Queiroz i on je sada selektor Irana. Upravo je Queiroz sjedio na klupi Portugala u baražu za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi prije četiri godine. 

"Moramo se dobro koncentrisati i pripremiti za Svjetsko prvenstvo. Mislim da je žrijeb zaista bio nevjerovatan. Tu su najbolje ekipe na svijetu. Mi smo u grupi sa Argentinom, aktuelnim prvakom Afrike i najvećim iznenađenjem u Evropi, Bosnom i Hercegovinom," rekao je Queiroz i dodao: 

"Bosna i Hercegovina je ekipa koju ja jako dobro poznajem, igrao sam protiv njih prije četiri godine u baražu kada sam sjedio na klupi Portugala. Veoma su dobri, jako nezgodni. Ono što je važno jeste da ćemo igrati sa tri velike reprezentacije i jako smo sretni," riječi su Queiroza. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti