Queiroz pregovara s Iranom

Portugalac čeka novi angažman

Queiroz pregovara s Iranom

E. Škorić

Bivši portugalski selektor Carlos Queiroz u Teheranu vodi pregovore s Nogometnim savezom Irana (FFI).

Tamošnji Nogometni savez potvrdio je želju da na klupu reprezentacije Irana sjedne Carlos Queiroz, 57-godišnji stručnjak koji je Portugal vodio u vrijeme kada je naša reprezentacija bila nadomak plasmana na SP u Južnu Afriku. Na našu žalost, Queiroz je bio uspješniji od tadašnjeg bh. selektora Miroslava Ćire Blaževića.

"Vidjet ćemo kako će sve ispasti. Moram najprije čuti kakva su očekivanja ljudi iz FFI-ja od mene, pa tek onda gospodu upoznati s vlastitima", kazao je Portugalac za iransku izvještajnu agenciju ISNA-u.

Queiroz je otkaz dobio u septembru prošle godine, kada je Ronaldu i društvu krenulo loše u kvalifikacijama za EP 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.