Queiroz: U Južnoj Africi možemo do postolja

Portugalski selektor samouvjeren

Queiroz: U Južnoj Africi možemo do postolja

Adnan Beganović

Pred susrete naše fudbalske reprezentacije i Portugala selektor naših protivnika, Carlos Queiroz, prema izjavama koje daje čini se da pomalo i podcijenjuje Ćirine Zmajeve.

Naime, u današnjim portugalskim novinama pojavile su se izjave u kojima Queiroz navodi da je siguran da Portugal može do postolja u Južnoj Africi.

"Kroz kvalifikacijsku grupu smo načinili nekoliko pogrešaka, no nakon tih tamnih vremena pronašli smo put i sada igramo dobar fudbal. I više od toga, čak bih rekao i briljantan. Bili smo fantastični u utakmicama protiv Danske, Švedske i Mađarske i vidi se da smo u dobroj formi”, rekao jet Queiroz i samouvjereno dodao:

”Mislim da su kvalifikacije ono najteže što je bilo pred nama. Izborimo li nastup u Južnoafričkoj Republici onda ćemo biti i jedni od favorita za osvajanje naslova ili barem za pobjedničko postolje. U to nimalo ne sumnjam, štoviše, sto posto sam siguran da će tako biti”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.