"Ako nam uzmete Thiaga, mi ćemo vama Messija"

Iz PSG-a prijete Barci

"Ako nam uzmete Thiaga, mi ćemo vama Messija"

Midhat Šljivak

Nakon što je Barcelona prethodnih mjeseci jurila fudbalera PSG-a Thiaga Silvu, u PSG nisu ostali mirni na svo povezivanje Brazilca sa katalonskim timom.

Predsjednik francuskog prvaka, Nasser Al Khelafi, javno je zaprijetio Barceloni da će im uzeti Lionela Messija, ukoliko Barca nastavi sa pokšajima dovođena Silve.

"Usude li se iz Barcelone platiti otkupnu klauzulu ugovora koji imamo s Thiagom Silvom, obećajem im da ću isto učiniti s ugovorom koji oni imaju s Messijem", rekao je Al Khelafi za francuski ActuSports.

Messijev otkupna kaluzula u ugovoru je nevjerovatnih 215 miliona eura, a  kako je dosad PSG kupovao igrače, ne bi čudilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.