Krilni napadač Sarajeva pred duel sa Slavijom

"Ako ponovimo igru protiv Travnika pobjeda neće izostati"

Fudbalski klub Sarajevo u nedjelju će u okviru desetog kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine na stadionu Asim Ferhatović Hase ugostiti Slaviju.

Danas je u prostorijama FK Sarajevo u svečanom salonu Svetozar Vujović održana press konferencija na kojoj se prisutnim medijima obratio krilni napadač Sarajeva, Ševko Okić. 

"Idemo na pobjedu, cilj je osvojiti tri boda i mislim da ako ponovimo igru protiv Travnika pobjeda neće izostati. Potrudit ću se da nastavim gdje sam stao protiv Travnika, ali jedini je cilj pobjeda, a ko će zabiti gol je manje bitno," rekao je Okić. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.